Sähköpostiosoite

Salasana

Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, siirry rekisteröitymään.

Suomen Sotilas-lehden tilaajana saat nyt enemmän!

 

Suomen Sotilas-lehden tilaajilla on käytössään henkilökohtaiset tunnukset, joilla voi lukea digilehteä maksumuurin takaa. Suomen Sotilas-lehden näköislehti on luettavissa kotisivuillamme käyttäjätunnuksilla lehden julkaisupäivänä. Käyttäjätunnukset kuuluvat voimassa olevan lehtitilauksen hintaan, ja käyttöönottoa varten tulee olla tilausnumero ja sähköpostiosoite.

 

Toimi näin ottaaksesi käyttäjätunnuksesi käyttöön:

 

1. Katso valmiiksi paperilehden osoitekentästä neli- tai kuusinumeroinen tilaajanumerosi. Jos et löydä numeroa voit tiedustella numeroa sähköpostilla osoitteesta [email protected]

 

2. Mene lehden kotisivuille suomensotilas.fi/kirjaudu-sisaan/ Sivut toimivat älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

 

3. REKISTERÖIDY ENSIN!

 

a) Pääsivulta valitaan ”Kirjaudu sisään” -kohdasta ”Siirry rekisteröitymään” ja ”Luo käyttäjätunnus”. Luot käyttäjätunnuksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

 

b) Artikkelista valintakohdasta ”Rekisteröidy” ja ”Luo käyttäjätunnus”, jonka jälkeen syötetään toimiva sähköpostiosoite.

 

4. AKTIVOI TILAUS! Saat sähköpostiisi rekisteröitymisen jälkeen viiveettä Lehtiluukku-käyttäjätunnukset Suomen Sotilas-lehden -sivustolle. Jatkossa käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, salasanasi on sähköpostin välityksellä saamasi tunnus. Pääset lukemaan digilehteä ja maksumuurin takana olevia tilaajille suunnattuja artikkeleita aktivoimalla tilauksesi antamalla tilaajanumerosi, jonka löydät paperilehden osoitekentästä. Tilaajanumero on neli- tai kuusinumeroinen.

 

Aktivoidaksesi tunnuksesi mene takaisin lehden kotisivuille
suomensotilas.fi/kirjaudu-sisaan/

a) Klikkaamalla omaa sähköpostiosoitettasi voit ”Kirjautua sisään” ja ”Aktivoida tilauksesi” antamalla tilausnumerosi.

 

b) Voit aktivoida tilauksesi samalla, kun yrität päästä lukemaan tilaajille tarkoitettua digilehteä tai artikkeleita.

 

Jatkossa voit kirjautua lehden sivuille ”Kirjaudu sisään” -kohdasta käyttäjätunnuksillasi niin, että digilehti, lehtiarkisto ja maksumuurin takana olevat uutiset ovat rekisteröinnin jälkeen luettavissa.

 

6. Käyttökokemuksen parantamiseksi suosittelemme tallentamaan käyttäjätunnuksen ja salasanan usein käytettyjen laitteiden välimuistiin. Haluamme kohteliaimmin huomauttaa, että käyttäjätunnus on tilauskohtainen ja sen voi luoda vain yhden henkilön sähköpostiosoitteeseen.

 

Huomioittehan, että jatkamme kotisivujen kehittämistyötä sujuvoittaaksemme sivujen käyttäjäkokemusta.

 

Antoisia lukuhetkiä toivottaen!
Kai Ahotupa

Vastaava toimittaja

Kustannusosakeyhtiö Suomen Mies Oy