SS-vapaaehtoisista uusi kirja

ArtikkelitMainokset
Suomen Sotilas

Suomen Sotilaan toimittaja Kari Kuusela on julkaissut heinäkuussa kirjan otsikolla Suomalaiset SS-miehet. Kirja sisältää hänen kirjoituksiaan aihepiiristä noin 20 vuoden ajalta Suomen Sotilaasta ja SS-miesten perinnejärjestön Veljesavun Achtung-lehdestä. Kirjoitukset on toimitettu uudestaan ja päivitetty tarpeellisilta osin. Aihe on ajankohtainen, koska heinäkuussa tuli kuluneeksi 80 vuotta siitä, kun SS-vapaaehtoisemme pääosin kotiutuivat. Noin 1 400 vapaaehtoisesta selvisi sodasta vähän yli 1 000, ja viimeinen heistä poistui joukostamme lokakuussa 2022.


Kirjan on kustantanut Read.me, siinä on 256 sivua kovissa kansissa ja runsas kuvitus. Kirjaa saa hyvin varustetuista kirjakaupoista ja suoraan kustantajan nettikaupasta osoitteesta readme.fi.


ISBN 978-952-373-669-6